KARAM O‘SIMLIGINING TAVSIFI VA DORIVORLIK XUSUSIYATLARI - Hasanboy , Qahramonjon o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Hozirda butun dunyoda farmasevtika sanoati jadal rivojlanib bormoqda. Shu bilan bir qatorda dorivor o‘simliklardan foydalanish ham keng sur’atda yuksalmoqda. Dorivor o‘simliklardan foydalanish kimyoviy dorilardan foydalangandan ko‘ra afzalroqdir.Ushbu maqolamizda oziq-ovqat sanoatida keng qo‘llaniladigan karam o‘simligining dorivorlik ahamiyati haqida alohida to‘xtalib o‘tganmiz.