USMON NOSIR HAYOTI VA IJODINI O‘RGANISHDA FANLARARO INTEGRATSIYADAN FOYDALANISH - Gulshoda , Ortiqova (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Usmon Nosir hayot yo‘li va adabiy merosini o‘rganishda adabiyot darslarida fanlararo integratsiyani yo‘lga qo‘yish, uning o‘ziga xos xususiyatlari hamda boshqa fanlar bilan aloqadorlikka asoslangan metodlar haqida mulohazalar yuritilgan