PARAMETRLI KVADRAT TENGLAMALARNI KOORDINATALAR SISTEMASI YORDAMIDA O‘QITISH METODLARI - Shomurodov , Nozimbek Anvar o‘g‘li; Bahriddinov , Abdug‘affor (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada parametrli kvadrat tenglamalarni kvadrat funksiya grafigidan foydalanib yechish boshqa usullarga qaraganda ancha sodda va o‘quvchilar ommasi oson o‘zlashtira oladigan bo‘lishi ko‘rsatib o‘tilgan.