JIZZAX VOHASI TOJIKLARINING KUNDALIK TURMUSH TARZIDA XO‘JALIK AN’ANALARINING SAQLANISHI - Mamarejabov , Muhriddin (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bu maqolada Jizzax vohasi tojiklarining kundalik turmush tarzida xo‘jalik an’analarining saqlanib qolishida ma’lumot berilgan, shu bilan birgalikda Markaziy Osiyo aholisining xo‘jaligi qadimdan tabiiy geografik xususiyatlarga bog‘liq holda shakllanishini ko‘rib o‘tamiz.