XALQ TA’LIMI TIZIMI RAHBAR VA PEDAGOG KADRLARINING UZLUKSIZ KASBIY RIVOJLANTIRISHNI BOSHQARISH MODELI - Buriyeva , Xansuluv Baxtiyorovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada pedagoglarning doimiy ravishda yangi bilim olishga, kasbiy va shaxsiy o‘sishga intilishiga yuqori natijalarga erishishi uchun “Uzluksiz kasbiy ta’lim” elektron platformasi kerakligini tushunishadi.