INNOVATSION TA’LIM SHAROITIDA TALABALARNI MEXANIKA BO‘LIMINI O‘QITISHNING BUGUNGI KUNDAGI HOLATI - Mavlonova , Xilola Jumayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada innovatsion ta’lim sharoitida talabalarni mexanika bo‘limini o‘qitishning bugungi kunda talabalarning nazariy bilim, amaliy koʼnikma hamda eksperimental malakalarini rivojlantirishga qaratilgan. Fizika fanini o‘qitishning ilmiy-nazariy hamda uslubiy asoslarini rivojlantirish, zamonaviy o‘qitish texnika vositalari hamda usullaridan dars davomida qo‘llashda innovatsion ta’lim muhitining tashkil etish hamda ta’limda innovatsion yondashuv asoslari ishlab chiqish imkoniyatidan foydalanishni taqazzo etadi.