НАНОКЛАСТЕРЛИ КРЕМНИЙНИНГ ФОТОЎТКАЗУВЧАНЛИК ХОССАЛАРИ - Камалов , Х.У; Бекчанов , Д.Г; Жумамуратова , Б.П (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
мақолада нанокластерли кремний намуналарин олиш технологияси, кремний намуналарининг фотоўтказувчанглик хоссалари ҳақида экспериментал маълумотлар келтирилган. Айнан ҳар хил солиштирма қаршиликга эга намуналарнинг фотоўтказувчанлигининг спектрал боғлиқлиги ёритилган.