OLIY O‘QUV-YURTI TALABALARIDA KOMMUNIKATIV QOBILYATNI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARI - Qodirova , Nilufar Abdusattor qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada oliy ta’lim talabarlarini (bo‘lajak pedagoglar) muloqot madaniyati haqida tushunchaga ega bo‘lishlari va uni kelajakda o‘quvchilarga to‘g‘ri qo‘llay olishni bilish asosiy omil ekanligi o‘rganib chiqilgan. Muloqot madaniyati kishining yetuklik va komillikka erishganlik belgisi ekanligi yoritib berilgan.