INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIGA OID MEDIA QISQARTMALARI VA ULARNING AHAMIYATI - Quziyeva , Taxmina Faxriddinovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarda keng qo‘llanilib kelinayotgan media qisqartmalar xususida so‘z borgan. Ularning bugungi kundagi ahamiyati, internet foydalanuvchilari uchun qulayliklari batafsil yoritilgan. Ijtimoiy tarmoqqa xos abbreviaturalardan foydalanish jarayonida yuzaga keladigan muammolar keltirib o‘tilgan. Media qisqartmalardan ba’zi namunalar izohlangan. Mavzuga oid ijtimoiy so‘rov va uning natijalari to‘g‘risida ma’lumot berilgan.