ЖАНУБИЙ ҚУНҒУРТАУ МАЙДОНИДАГИ УЗИЛМАЛИ СТРУКТУРАЛАРНИ СЕЙСМОРАЗВЕДКАНИНГ-2Д УСУЛИ ЁРДАМИДА ЎРГАНИШ - Панжиев , Хикмат Ахадиллаевич; Усмонов , Кувончбек Маннонович (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада ўрганилаётган майдоннинг геологик тузилиши, нефт ва газ маҳсулотларининг йиғилиши эҳтимоли бўлган зоналарининг тарқалиш қонуниятлари, уларнинг турли тектоник узилмалар ва кўтарилмалар билан боғлиқлиги очиб берилган.