SHAHAR LANDSHAFTINI SHAKLLANTIRISH USULLARI - Akromova , M.S (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada shahar landshaftini shakllantirish, landshaftni to‘g‘ri loyihalash parametrlari, landshaft tushunchasi ,maqsadli shaharni arxitektura va landshaft yechimlarini shaharlar tizimida atrof-muhitning tabiiy komponentlarini izchil tiklash va optimal taqsimlanishi yoritilgan.