YUMSHOQ BUG‘DOY NAVLARINI BIOKIMYOVIY VA MOLEKULYAR GENETIK USULLAR YORDAMIDA О‘RGANISH - Tog‘ayeva , M.A; Rahmatov , E.R (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Biofortifikatsiya (bioboyitish) – an’anaviy seleksiya, shuningdek, biotexnologiya va genom texnologiyalari usullari bilan qishloq xо‘jalik ekinlarining inson tomonidan iste’mol qilinadigan qismlarida vitaminlar, minerallar va oqsillar kabi hayot uchun muhim bо‘lgan ushbu moddalar darajasini oshirishga qaratilgan tadbirdir.