МУТАХАССИСНИНГ ИНТЕГРАЦИЯСИ ВА КАСБИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИНГ ЎЗИГА ХОСЛИГИ - Мойлиева , Хумора Тўра қизи; Сафарова , Мадина (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада замонавий кадрлар олдига қўйилаётган энг муҳим вазифалардан бири - малакали мутахассислар сифатида ўз қизиқишлари, қобилиятлари, индивидуаллиги, шахсий фазилат ҳамда хислатларини билган тарзда атрофидагилар меҳнатини оқилона ташкил этиш ва ижтимоий фойдали меҳнатнинг барча соҳаларида иқтидорли касб соҳиби сифатида фаолият кўрсатиш масалалари талқин қилинган.