BO‘LAJAK JISMONIY TARBIYA MUTAXASSISLARIDA MA’NAVIY QADRIYATLARNI SHAKLLANTIRISH MEXANIZMLARINI TAKOMILLASHTIRISH - Dungalov , Toshtemir Shukurullayevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Bo‘lajak jismoniy tarbiya mutaxassislarida milliy qadriyatlardan foydalangan holda ilmiy-metodik ta’minotini takomillashtirishning metodologik asoslarini ishlab chiqish.