MAJOZ VA HAQIQAT MUNOSABATIDA AYOL OBRAZINING IRFONIY VAZIFASI - Majidova , Mahbuba Abdurazzoqovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada Alisher Navoiy ijodiyoti, ayol obrazining irfoniy vazifasi, talqini va uning ahamiyati haqida mulohazalar bildirilgan.