BANK TIZIMIDA AN’ANAVIY OPERATSIYALAR ORQALI TIJORAT BANKLARI RAQOBATBARDOSHLIGINI OSHIRISH - Norboyev , Olimjon Xolmamatovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada bank tizimida an’anaviy operatsiyalar orqali tijorat banklari raqobatbardoshligini oshirish bo‘yicha mavjud holatlar tahlili va ularni hal etish muammolari yoritilgan.