TA’LIM BOSQICHLARI UZVIYLIGINI TA’MINLASHNING SAMARALI USULLARINI TASHKIL ETISHNING JAHON TAJRIBASI - Mukimova , Mehrigul Farhod qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada rivojlangan xorijiy mamlakatlarning ta’lim tizimini o‘rganish, ularning ilg‘or tajribalarini milliy xususiyatlarni hisobga olgan holda amalda qo‘llash dolzarb vazifa o‘rganilgan. Quyidagi bir qator rivojlangan xorijiy davlatlarning talim tizimi, xususan, boshlang‘ich ta’limi mazmuni yoritilgan.