BO‘LAJAK PEDAGOGLARNI ZAMONAVIY INTERAKTIV METODLAR ASOSIDA KREATIV FIKRLASHGA OID KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH - Smetova , Jumabiyke Hamidullayevna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Zamonaviy sharoitda ta’limning asosiy vazifasi ijodiy fikrlashga o‘rgatishdir. Bo‘lajak pedagoglarni kreativ fikralashga oid kompetensiyasini rivojlantirishda zamonaviy interaktiv metodlardan foydalanishning afzalliklari, haqida yoritib beriladi.