TARJIMA QILISH JARAYONIDA UCHRAYDIGAN ASOSIY KAMCHILIKLAR - Baxadirova , Dildora Azodovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada tarjimashunoslikdagi paydo bo‘ladigan umumiy muammolar mavzulari yoritilgan. Shuningdek, tarjimashunoslikning hozirgi davrdagi talabi va uning jamiyatdagi o‘rni ko‘rsatilib ketilgan.