ЗАМОНАВИЙ ТАЪЛИМ АФЗАЛЛИКЛАРИ - Юлдашева , Нилуфар Назаровна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мақолада ҳозирги кунда барча зиёлиларни ўйлантириб, мушоҳада қилишга чорлайдиган замонавий таълим, шахсни тарбиялашда глобал ўзгаришларга очиқ, турли маданиятларга нисбатан ҳурматни ривожлантирувчи IB дастурининг афзалликлари ҳақида фикр юритилади.