ZAMONAVIY ELEKTRON ¬– RAQAMLI NIVELIRLAR - O‘rinboyev , Subxon O‘tkir o‘g‘li; Mamarashidov , Farrux Mehriddin o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy geodezik asboblar qatoriga kiruvchi elektron- raqamli nivelirlar, ularning turlari va geodezik oʻlchash ishlarida aniqligi oʻrganiladi. Shu bilan birgalikda raqamli nivelirlarning texnik tavsiflari va ularning geodezik ishlardagi afzalliklari va qulayliklari yoritilib oʻtilgan.