KARTOSHKA YETISHTIRISHDA BIOGUMUSNING O‘RNI - Charshanbiyev , Umurzoq Yuldashevich; Odinayev , O‘lmas (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu ilmiy maqolada kartoshka yetishtirishda tuproqqa biogumusni qo‘llashning ahamiyati, biogumusni tayyorlash texnologiyasi, biogumusni qo‘llash usullari, me’yori va muddatlari, kartoshkaning o‘sib-rivojlanishiga biogumusning ta’siri kabi ma’lumotlar keltirilgan.