ERKIN A’ZAM ASARLARINING FONETIK-FONOLOGIK XUSUSIYATLARI - Nuriddinova , Kumushoy Baxtiyor qizi; Ahmedov , Botirjon Ravshanovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Erkin A’zam asarlarining fonetik xususiyatlari va ularning o‘ziga xos xususiyatlari haqida fikr yuritilgan. Fonetik xususiyatlar misollar yordamida tahlil qilib berilgan.