HOZIRGI O‘ZBEK ADABIY TILIDA MODIFIKATSIYA HODISASI - Zokirova , Nigora Qosimjonovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
ushbu maqolada tilshunoslikdagi modifikatsiya terminiga izoh berilgan. Turli til birliklarining modifikatsiyada poetik matnlar orqali misollar bilan yoritilgan.