IJODIY FIKRLASH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH VA ULARNI BAHOLASH XUSUSIDA - Yoqubov , Odil Mengliyevich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu tadqiqot maqolasining asosiy maqsadi 21-asrda innovatsion fikrlash, muammoni hal qilish yoki tanqidiy fikrlash qobiliyati sifatida eng ko‘p talab qilinadigan hayotiy va mehnat qobiliyatlari qatorida bo‘lgan ijodkorlik qobiliyatlari haqida ko‘proq ma’lumot berishdan iborat.