НЕФТНИ ҚАЙТА ИШЛАШ УСЛУБЛАРИ - Қушоқов , Достон; Шерқулов , Мирсаид; Айматов , Бегзод (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Нефтни бирламчи ва иккиламчи қайта ишлаш услублари бир- биридан фарқ қилади. Бирламчи услуб – физик жараён бўлиб, нефтни қиздириб ҳайдаш йўли билан фракцияларга ажратишдир