ЯНГИ ЎЗБЕКИСТОНДА ОИЛА ДАВЛАТ МУҲОФАЗАСИДА - Усмонова , Роҳила Мардонкуловна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
мақола Янги Ўзбекистонда оила ва жамият муносабатлари мавзусига бағишланган бўлиб, шу жумладан оила тарбияси, оила институтини жамиятдаги ўрни ва роли, уни мустаҳкамлаш бўйича амалга оширилаётган ишлар таҳлил қилинган.