ДАСТХАТ МАТНЛАРИНИНГ ЛИНГВОКУЛЬТУРОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Мухторова, Барно; Шохсанам , Абдураззоқова (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
мазкур мақолада дастхат матнларнинг лингвомаданий хусусиятлари турли тизимли тиллар ҳамда уларнинг маданиятида воқеликка муносабатлари акс этган мисоллар ёрдамида атрофлича баён қилинган.