MAHMUD ZAMAXSHARIYNING “AL-MUFRAD VA-L-MUALLAF” NOMLI RISOLASI HAQIDA - Ismoilova, Munira Mirzabek qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Mahmud Zamaxshariyning “al-Mufrad va-l-muallaf” nomli arab tili grammatikasiga oid asari haqida ma’lumotlar keltirilgan bo‘lib, ushbu asarning qo‘lyozma nusxalari , uning tarkibi, undagi ma’lumotlar haqida mulohazalar yuritilgan