SAMARQANDDA AGROTURIZM SOHASINI RIVOJLANTIRISHNING VILOYAT MIKROIQTISODIYOTIDAGI AHAMIYATI - Suvanova , Dilsora Nuraliyevna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida agroturizm sohasini tizimli va rejali rivojlantirishning mikroiqtisodiyatdagi roli yoritib berilgan. Bunda asosiy e’tiborni viloyatning turizm salohiyatiga qaratilgan