ХУФЁНА ИҚТИСОДИЁТГА ҚАРШИ КУРАШИШНИНГ УМУМИЙ ТАВСИФИ ВА ЮРИДИК ТАБИАТИ - Норматов, Исомиддин Дустқул ўғли (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
ушбу мақолада хуфёна иқтисодиёт тушунчаси ва кўринишлари, шунингдек, хуфёна иқтисодиётга қарши курушишнинг умумий тавсифи ва юридик табиати ҳамда хуфёна иқтисодиётнинг салмоғини камайтириш йўлидаги қабул қилинаётган норматив ҳужжатлар ва ислоҳатлар ҳақида сўз боради.