МАҲАЛЛИЙ ХОМ-АШЁЛАРГА АСОСЛАНГАН 17000С ҲАРОРАТДА ИШЛАЙДИГАН ТЕРМОСТАТЛАНГАН ЭЛЕКТР ПЕЧИ - Мустафоев, А.И; Мустафоева M.O; Кодиров, Б.Г; Рахманова, Ф.Э (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада юқори ҳароратда ишлай оладиган катта ҳажмга эга термостатланган электр ва ундан фойдаланиш жараёни таҳлили ёритилган.