КАТТА ҚУЁШ ҚУРИЛМАСИ АСОСИДА ТАЙЁРЛАНАДИГАН МАҲАЛЛИЙ ХОМ-АШЁЛАРГА АСОСЛАНГАН КЕРАМИК МАТЕРИАЛЛАРИНИНГ БАРҚАРОРЛАШТИРИШ ЖАРАЁНЛАРИ - Мустафоев, А.И; Мустафоева M.O; Джалилов, М.У (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада иссиқликка чидамли оловбардош керамик плиталар учун маҳаллий хом-ашё сифатида фойдаланиладигна таббий серпентин минералига ишлов бериш жараёни таҳлили ёритилган