INTEGRATSION YONDASHUV MOHIYATI VA NAZARIY JIHATDAN TAHLILI - Muslimov, Sherzod Narzulla o‘g‘li; Lutfullayeva, Chinni Sayfulla qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada ta’limga integratsion yondashuv mazmuni, oliy ta’limni fan va ishlab chiqarish bilan integratsiyalash hamda nazariy va amaliy kasbiy ta’limni uyg‘unlashtirish, ta’lim mazmuni uzluksizligi va uzviyligini ta’minlash, bo‘lajak mutaxassislarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish masalalari talqin qilingan.