TARJIMONLIK KASBINING DOLZARBLIGI VA ZAMONAVIY SHAROITDA AVTOMATLASHTIRILGAN TARJIMANING XUSUSIYATLARI - Babayev , Maxmud Tashpulatovich; Jumayeva, Nigina Djamalovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqola zamonaviy dunyoda "tarjimon" kasbining istiqboliga, Ozbekistondagi tarjima bozorini tahlil qilishga, shuningdek, ushbu sohada kompyuter dasturlaridan foydalanishni tadqiq etish bo‘yicha ilmiy ishlarga bag‘ishlangan. Maqolaning asosiy jihatlaridan biri tarjima mavzusining mohiyati va faoliyatini ochib berishdir.