TARJIMA TURLARI VA ULARNING XUSUSIYATLARI - Babayev , Maxmud Tashpulatovich; Ashirova , Rayhon Anvar qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqola tarjimon faoliyatida eng keng tarqalgan tarjima turlarini o‘rganishga bag‘ishlangan bo‘lib unda tarjima turlarining bir-biridan farqli xususiyatlariga katta e’tibor beriladi, bu turlar bilan bog‘liq ba’zi muammolar tahlil qilinadi hamda aniqlangan tarjima turlarining har biriga xos bo‘lgan eng aniq xususiyatlar ko‘rib chiqiladi.