BOSHLANG‘ICH SINF O‘QUVCHILARIDA GIMNASTIK MASHQLAR VOSITASIDA JISMONIY RIVOJLANTIRISH - Baxromov Otabek Tursunovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida gimnastik mashqlar vositasida ularning jismoniy rivojlanishini monitoring va samaradorligini oshirishning ilmiy nazariy asoslari haqida yozilgan bo‘lib, boshlang‘ich sinf o‘quvchilarilari jismoniy tayyorgarligi va jismoniy tarbiyaning omillari shuningdek ularning jismoniy sifatlarini rivojlantirish muammolarini ochib berishga qaratilgan