UMUMIY O‘RTА TА’LIM MUАSSАSАLАRI O‘QITUVCHILАRINING MEDIАKOMPITENTLIGINI RIVOJLАNTIRISHGA QARATILGAN ONLAYN ELEKTRON TA’LIM RESURSIDAN FOYDALANISHNING STATISTIK TAHLILI - S.S.Bаbаdjаnov; I.M.Rаsulov; M.Mo‘minova (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola umumiy o‘rtа tа’lim muаssаsаlаri o‘qituvchilаrining mediаkompitentligini rivojlаntirishga qaratilgan onlayn elektron ta’lim resursidan foydalanisb o‘qitish statistik tahlili