QARAQALPAQSTANDA MUZIKA MÁDENIYATINIŃ QÁLIPLESIW BASQISHLARI - Tilewmuratov Turdımurat Elmuratovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Biz, bul maqalamızda jámiyetlik sananıń bir túri esaplanǵan kórkem ónerdiń muzika baǵdarınıń Qaraqalpaqstanda mádeniyat kórinisi retinde payda bolıw hám qáliplesiw basqıshları haqqında sóz ettik. Bunda muzika mádeniyatına baylanıslı teoriyalıq ádebiyatlardaǵı ilimpazlardıń pikirleri ilimiy tiykar retinde xizmet etti.