PEDAGOGIKA NAZARIYASIDA PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK KOMPETENTLIK HAQIDAGI ILMIY TUSHUNCHALAR - Sarsenbaev Ramazan Janabay ulı (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Biz ushbu maqolamizda pedagogika nazariyasida kompetensiya, psixologik-pedagogik kompotentlik haqidagi ilmiy tushunchalar va olimlarning qarashlarini shuningdek, mavzuga doir fikr va mulohazalarni ilmiy nuqtai nazardan analiz qildik.