TOG‘ JINSI AG‘DARMALARIDA CHANGGA QARSHI KURASHISH - Normatova Muborak Jabborovna; Abruyev Samandar Shodmon o‘g‘li; Xakimova Sabina Zaynitdin qizi; Davronova Gulchehra Jurabek qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Tog‘ jinsi ag‘darmalarida hosil bo‘ladigan chang zarralariga qarshi ko‘rilayotgan choralar.