O‘QUV LUG‘ATLARINING NAZARIY ASOSLARI - Murtazayev , G‘olib (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada o‘quv lug‘atlari haqida ma’lumot ,ularning vazifalari, nazariy asoslari, tuzilishi to‘g‘risida batafsil to‘xtalib o‘tiladi. Tilshunoslik uchun lug‘atlarning ahamiyati borasida izohlar keltiriladi.