INKLYUZIV TA’LIM TIZIMIDA DIFFERENTSIAL TASHXIS - Rahmonova, Dilnoza Rahmatxon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqolada inklyuziv ta’limda rivojlanish muammolari bo‘lgan bolalarning xususiyatlarini differentsial diagnostikasi, rivojlanishida nuqsonlari bo‘lgan bolalarga differentsial tashxis qo‘yishning nazariy va uslubiy qoidalari, psixologik tashxislash darajalari, differentsial diagnostika tekshiruvi talablari to‘g‘risida so‘z yuritiladi. Maqola talabga ko‘ra annotatsiya, kalit so‘zlar, kirish asosiy qism, xulosa va foydalanilgan adabiyotlar ro‘yhatidan iborat.