XOTIN-QIZLAR HAYOTIDA SOG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISH - Muhammadjonova, Odinaxon Mirzohidjon qizi (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Har qanday xalqning kelajagi sog‘lom bo‘lishi bugungi kundagi ayol va qizlarning salomatligiga bog‘liq. Maqolada xotin-qizlar hayotida sog‘lom turmush tarzini shakllantirish haqida ba’zi fikrlar bayon qilingan.