JEK LONDONNING “KISH HAQIDA QISSA” ASARINING KOMPOZITSION XUSUSIYATLARI - Isakova , Barchinoy Ne’matovna (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada Amerikaning realist yozuvchilaridan biri bo‘lgan Jek Londonning “Kish haqida qissa” asari syujeti va kompozitsion xususiyatlari yoritib berilgan.