KO‘MIR CHANGI PORTLASHINING OLDINI OLISH VA PORTLATISHNI MAHALLIYLASHTIRISH TADBIRLARINI TAHLIL QILISH - Abdizoyirov, Dilshod Akram o‘g‘li; Muhammadiyev, Elbek Mirza o‘g‘li (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ushbu maqola konchilik korxonalarida ko‘mir changi va portlashga xavfli bo‘lgan gazlarni aniqlash portlashni oldini olish va mahalliylashtirish.