POLIARTRIT KASALLIGINI DAVOLASHDA ISHLATILADIGAN SINTETIK DORI VOSITALARNING KIMYOVIY TARKIBI - Jalilova , Sevara Tavakkaljon qizi; Jalilov , Boburbek Abduraxim o‘g‘li; Xojimatov, Maqsadjon Xoshimovich (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada zamonaviy poliartrit kasalligini davolashda ishlatiladigon sintetik dori vositalarning preparatlarining kimyoviy tarkibi va strukturalari, toksikologiyasi, fizik- kinetik parametrlari o‘rganildi va taxlil qilindi.