КАТТА ҚУЁШ ҚУРИЛМАСИ АСОСИДА ТАЙЁРЛАНАДИГАН КЕРАМИК ПЛИТАЛАР ТАРКИБИНИНГ ТЕХНОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ - Юсупова, С.С; Кодиров, Б.Г; Мустафоева M.O; Мустафоев, А.И (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Ушбу мақолада республикамизга импорт қилинадиган чинни буюм тайёрлаш керамик плиталари карбид кремний ва унинг таркибий тузилмалари ёритилган.