ALLERGIK KASALLIKLARDA QO‘LLANILADIGAN SINTETIK DORI VOSITALAR TA’SIR QILISH MEXANIZMI VA KIMYOVIY TARKIBI - Mo‘minova , Iltijo Izzatillo qizi; Xojimatov, Maqsadbek (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Maqolada zamonaviy Allergen preparatlarining kimyoviy tarkibi va strukturalari, toksikologiyasi va xususiyatlari o‘rganildi va taxlil qilindi.