ЮСУФ ҲАМАДОНИЙ ТОМОНИДАН ХОЖАГОН ТАЪЛИМОТИГА КИРИТИЛГАН БИРИНЧИ РАШҲА - Нурматова, Нигора Умаровна (Innovative Development in Educational Activities, 2023)
Мазкур мақолада тасаввуф илми намояндаси Юсуф Ҳамадоний томонидан киритилган хожагон-нақшбандия тариқатидаги биринчи қоида-“Ҳуш дар дам” рашҳасининг мазмун-моҳияти, қатор алломалар ижодида тилга олиниши, комил инсоннинг шаклланишидаги аҳамияти ёритилган.